Fakturaløsninger

Vi har i dag en rekke løsninger for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Om du ønsker alle målere på én faktura, å motta fakturaen elektronisk, pr pdf, månedlig eller kvartalsvis - vi finner løsningen som passer best for deg. Under finner du en nærmere beskrivelse av noe av det vi kan tilby.

Samlefaktura
Vi samfakturerer nettleie og strøm for alle våre kunder, dersom annet ikke er avtalt. Om du har tre strømmålere eller flere kan du i tillegg få alle dine målere på en samlefaktura. Det vil si at bilagsmengden kan reduseres betraktelig og du kan spare både tid og penger. Færre bilag - bedre kontroll.

Faktura på e-post
Du kan motta våre fakturaer via e-post som et pdf- vedlegg. Fakturaen blir dermed helt gebyrfri, samtidig som du får fakturaen tilsendt raskere og mer miljøvennlig. I tillegg sparer du tid på eventuelt innscanning av dokument. Løsningen kan benyttes av kunder både med og uten samlefaktura.

Elektronisk filfakturering
Kunden vil få tilsendt en fil som inneholder betalingsinformasjon. For å ha en slik løsning bør kunden ha en leverandør som kan håndtere og lese inn filen. Hvis kunden ønsker å motta fil uten en tredjepart, kan Elkraft oversende en standart E2B- fil som kunden selv må håndtere. Elkraft bruker i dag Logiq som en tredjepart for håndtering av elektronisk fakturering, og Logiq bistår med å tilrettelegge for det filformatet kundene våre måtte ønske. Ta kontakt med økonomiavdelingen vår ved å sende e-post til okonomi@elkraft.no for videre informasjon og bestilling.

I menyen til venstre finner du aktuelle spørsmål og svar, samt en detaljert fakturaforklaring.

Vi kan hjelpe deg på telefon 67 97 08 05 mellom 08.00-16.00 eller kontakt oss i skjemaet under.